Vidjeli ste 50.000 navijača na tribinama, ali niste vidjeli šta dešavalo izvan stadiona!

Potpuno ludilo u La Boci

Vidjeli ste 50.000 navijača na tribinama, ali niste vidjeli šta dešavalo izvan stadiona!

Sutra je na rasporedu uzvrat finala Copa Libertadoresa u kojem će nakon 2:2 na La Bomboneri River Plate na svom Monumentalu ugostiti Bocu.

Fudbaleri Boca Juniorsa su jučer na svom stadionu odradili trening pred novi Superclasico, a na tribine La Bombonere je došlo skoro 50.000 navijača kako bi svojim miljenicima priredili spektakularan ispraćaj na utakmicu desetljeća.

Slike krcate La Bombonere na treningu obišle su svijet, međutim kadrovi ulica u blizini stadiona se tek danas pojavljuju na društvenim mrežama i tek sada je jasno koliko su Argentinci "zaluđeni" fudbalom.

Naime, hiljade i hiljade navijača koji se nisu mogli ugurati na La Bomboneru i koji su ostali van stadiona svejedno su pružale gromoglasnu podršku svojim miljenicima, a njihova pjesma je dugo odzvanjala ulicama La Boce, kvarta u kojem je Boca Juniors svetinja.

Top Komentari

Zoilomas
Svaka im cast
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi