Vidmar: Pogodak protiv Tuzle City mi mnogo znači, sretan sam u GOŠK-u

Slovenac postigao prvijenac u dresu bh. premijerligaša

Vidmar: Pogodak protiv Tuzle City mi mnogo znači, sretan sam u GOŠK-u

S. Mlaćo

GOŠK je u srijedu upisao tri vrijedna boda u duelu protiv Tuzle City (3:2). Gabeljani su bili pod imperativom pobjede, a na kraju su goste ispratili sa tri pogotka u mreži.

Prvi je postigao mladi Slovenac Miha Vidmar koji je u 23. minuti matirao Nervesa Fejzića. Bio je to njegov prvijenac za GOŠK u koji je stigao ovog ljeta.

Osmijeh i zadovoljstvo nije sakrivao.

"Mnogo mi znači ovaj pogodak, ali najbitnije je da smo osvojili tri boda. Ovaj pogodak mi je podigao samopouzdanje za naredne mečeve. Sada nam je sve lakše. Tri boda nam puno znače i idemo u subotu da isto pokušamo ponoviti protiv Krupe", priča Vidmar za SportSport.ba.

Sretan je u bh. premijerligašu iz Gabele.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sve je stvarno super. Sretan sam što sam došao u klub koji ima viziju. Mlada smo ekipa i možemo puno napraviti u novoj sezoni", dodao je 21-godišnji bek.

Zanimljivo da je Vidmar zahvaljujući dobroj partiji u srijedu našao i svoje mjesto u idealnom timu 5. kola Premijer lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi