Vidović napušta Krupu

Nije se naigrao

Vidović napušta Krupu

Dvadesetčetverogodišnji fudbaler Nemanja Vidović odlučio je da ove zime digne sidro i napusti ekipu Krupe.

Vidović je u Krupi na Vrbasu proveo sezonu i pol, a budući da u posljednje vrijeme nije bio u planovima trenera Slobodana Starčevića, odlučio je da zatraži papire kako bi potražio novu sredinu.

"U klubu znaju da nisam zadovoljan minutažom koju sam imao u ovoj sezoni, tako da vjerujem da mi neće praviti probleme oko odlaska. U Krupi mi je bilo lijepo, međutim moram misliti na sebe i pronaći klub u kojem ću se dodatno afirmisati kao fudbaler", kazao je Vidović.

Ove sezone Vidović je u dresu Krupe odigrao tek pet utakmica, od čega dvije u Premijer ligi BiH, te tri u Kupu BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U redove trenutno petoplasirane momčadi bh. prvenstva, Vidović je stigao iz banjalučkog Borca, a kroz karijeru još je igrao za Kozaru iz Gradiške.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi