Aleksandar Vojinović na korak do Krupe
FOTO: Kozarski vijesnik

Mladi defanzivac napušta Prijedor

Aleksandar Vojinović na korak do Krupe

S. Mlaćo

FK Rudar Prijedor, jesenji šampion Prve lige Republike Srpske, u zimskom prelaznom roku mogao bi ostati bez defanzivca Aleksandar Vojinovića (21).

Naime, Vojinović se nalazi na meti FK Krupa, člana Premijer lige BiH i vrlo lako je moguće da se transfer u narednim danima i ostvari.

Vojinović je u Prijedor stigao iz Slobode Novi Grad, a ove polusezone upisao je ukupno 17 nastupa uz četiri pogotka, sve četiri u Prvoj ligi RS.

Krupa bi u zimskoj pauzi mogla ostati bez nekoliko veoma bitnih igrača, koji se nalaze na meti klubova iz inostranstva, pa će sigurno biti i novih imena u klubu iz okolinje Banja Luke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti