"Vidoviti" Nedved zna kakvi će biti mečevi Juventusa i Atletica
Proslavljeni nogometaš Juventusa ne očekuje sada nekakve ljepotice, svjestan je da je Atletico igra koja igra na rezultat, a sličan je i Juventusov stil

Očekuje utakmice s malo golova

"Vidoviti" Nedved zna kakvi će biti mečevi Juventusa i Atletica

Edmir Škorić

Juventus će u osmini finala Lige prvaka igrati protiv Atletico Madrida, a direktor kluba Pavel Nedved svjestan je da Staru damu čeka pakleni zadatak.

Atletico Diega Simeonea ne može baš da se svrsta u red rivala koje želite, bez obzira o kojem klubu da se radi, pa tako ni u Juventusu nisu presretni što im je žrijeb dodijelio Atletico.

"Važno je da smo došli do nokaut faze, a sada želimo među osam najboljih. Izvukli smo jakog protivnika, nismo imali previše sreće u žrijebu. Ipak, imamo jak tim, italijanske timove nikada ne treba podcjenjivati", rekao je Needved, pa je dodao:

"Cristiano Ronaldo je čovjek za Ligu prvaka i on je to već pokazaoo. Oslonit ćemo se na njega, ali treba nam i ostataak tima. Što se Atletica tiče, vrlo su jaka ekia, ali možemo da prođemo. Imaju čvrstu i jaku odbranu, a Griezmann i saigrači u napadu mogu svima da prouzrokuju probleme".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nedved smatra da će to biti jako tvrde utakmice s malo ljepote i goloval

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AMKO
Usrali ste se ugace ispadadte zao mi je
5 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti