Vieira umjesto Pellegrinija?

City mijenja trenera

Vieira umjesto Pellegrinija?

Edmir Škorić

Manuel Pellegrini broji vjerovatno posljednje dane u Manchester Cityju.

City će sezonu završiti bez trofeja, a čelnici kluba spremni su da otpuste Pellegrinija nakon poraza od gradskog rivala Uniteda na Old Traffordu (4:2).

Još nije poznato ko će naslijediti Pellegrinija, no privremeno će klub voditi Patrick Vieira, bivši nogometaš Građana koji trenutno obnaša funkciju menadžera zaduženog za razvoj igrača.

No, na Vieirino preuzimanje prvog tima treba pričekati još neko vrijeme obzirom da su informacije objavile otočki mediji i nisu zvanične.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vjerovatno će Vieira odraditi ostatak sezone na klupi Cityja, a od ljeta će klub imenovati novog trenera.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.