Vieri: Inter će za nekoliko godina smanjiti zaostatak za Juventusom

Legenda Nerazzurra

Vieri: Inter će za nekoliko godina smanjiti zaostatak za Juventusom

Legendarni napadač Intera Christrian Vieri smatra kako će njegov nekadašnji klub kroz nekoliko godina smanjiti zaostatak u snazi za Juventusom.

Podsjetimo, italijanski mediji su predstavljali Inter pred početak sezone kao ekipu koja će se sa Starom damom boriti za Scudetto, ali već nakon uvodnih nekoliko kola bilo je jasno da od toga neće biti ništa.

Ipak, Vieri smatra da će Inter za nekoliko godina biti jak kao Juventus.

"Vjerujem da će za nekoliko godina Inter smanjiti zaostatak za Juventusom. Ipak, Inter je još uvijek treći. U godinu i pol dana sa Spallettijem Inter se mnogo promijenio u pozitivnom smislu i puno je bolji nego prije nekoliko godina. Nažalost, u Italiji se uvijek misli da Inter i Milan moraju imati snagu da osvoje Scudetto", kaže Vieri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, ovaj legendarni napadač je svojevremeno nosio dresove i Intera i Milana. Član Nerazzurra je bio od 1999. do 2005., a Rossonera u sezoni 2005/06.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Armin Armic
Igrao je i za Juventus,cisto informativno...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi