Vieri začepio usta italijanskim klubovima zbog Cristiana Ronalda

"Oni su samo ljubomorni"

Vieri začepio usta italijanskim klubovima zbog Cristiana Ronalda

Endin Čaušević

Legendarni italijanski napadač Christian Vieri oglasio se danas kako bi komentarisao potez Juventusa da u svoje redove dovede Cristiana Ronalda.

Ronaldo je iznenadio mnoge odlukom da napusti Real Madrid i potpiše za Juventus, a pojedini klubovi u Italiji to nisu baš najbolje dočekali. Juve dominira u Seriji A već nekoliko godina i dolazak Ronalda sigurno je samo otežao situaciju za druge klubove koji žele prekinuti dominaciju Stare dame.

Vieri je u izjavi za italijanske medije rekao da mu jednostavno nije jasno kako neko može govoriti da je Ronaldo kasno stigao u Juve, te da je prestar da bi igrao kao što je to radio u dresu kraljevskog kluba.

"Cristiano Ronaldo ima 33 godine i stigao je u Italiju. Svi govore kako je previše star i da je Juventus pogriješio što je za njega dao 100 miliona. To su gluposti jer su ostali klubovi sam ljubomorni na činjenicu da Juventus sada u svojim redovima ima jednog od najboljih igrača svijeta", rekao je Vieri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi