Najveći rezultat ove azijske reprezentacije

Pogled prema Mundijalu: Historijski dan za vijetnamski fudbal

2

Komentari (2)

Husrefbeg22
Ne znam sto Sabrina ne dovede kojeg igraca iz FK Sarajevo. Vijetnamska liga nije nista slabija od nase. Reprezentacija koja ima sansu da se plasira na svjetsko prvenstvo nije za potcjenjivanje. Vlasnik Nam bi mogao pomoci u odabiru igraca iz Vijetnama.
Manager
Ovi su se tek plasirali u kvalifikacije iz predkvalifikacija i to prvi put u povijesti ,odeš na Transfermarkt i pogledaš cijene igrača reprezentacije Vijetnama i vrijednosti postava i igrača u Vijetnamskoj ligi.. to što si napisao i jeste plan ,ali nije još vrijeme ,treba sačekati još malo da ovi podignu i odgoje mlade igrače .. ima Nam Akademiju tamo .. išli su mladi timovi FKS igrati tamo s njima ..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.