Vila: Ne smijemo izgubiti u Sanskom Mostu

Pred susret sa Podgrmečom

Vila: Ne smijemo izgubiti u Sanskom Mostu

Utakmicama 16. kola nastavlja se takmičenje u 1. ligi Federacije Bosne i Hercegovine, a na rasporedu je nekoliko zanimljivih susreta.

Jedan od njih će biti odigran u Sanskom Mostu, gdje će se sastati Podgrmeč i Igman, ekipe se nalaze u zoni ispadanja.

"Idemo na pobjedu u Sanskom Mostu, jer ne smijemo izgubiti taj susret. Ako izgubimo, umanjit ćemo si šanse za opstanak u ligi", rekao je Belmin Vila i dodao:

"Optimista sam i nadam se trijumfu. Malo nas je poremetio Mekić, koji je povrijeđen, ali bez obzira na to spremni smo za utakmicu. Očekujemo da osvojimo šest-sedam bodova iz narednih nekoliko utakmica i da se tako pomjerimo prema sigurnoj zoni".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podgrmeč se nakon prve sezone nalazi na 14. mjestu sa 12 bodova, dok je Igman plasiran jednu poziciju niže sa dva boda manje.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.