Villa predvodi Špance protiv Gruzije

Povreda već zaboravljena

Villa predvodi Špance protiv Gruzije

Edmir Škorić

Svoju prvu utakmicu kvalifikacija za odlazak na SP u Brazil 2014. godine Španija igra u utorak protiv Gruzije.

Španci su aktuelni svjetski i evropski prvaci, pa nema sumnje da su na gostovanju u Gruziji apsolutni favoriti. Uz to, njihov napad jači je za oporavljenog Barceloninog ofanzivca Davida Villu.

 

Villa je rekorder po broju golova u dresu Furije (52), a u reprezentaciju se vratio u pobjedi nad Saudijskom Arabijom (5:0) u prijateljskom susreetu. 

 

"Nisam osjetio nikakve poteškoće od kada sam se vratio treninzima prije sedam sedmica, nemam apsolutno nikakvih problema poslije operacije. Polako dobijam mišićnu masu, samopouzdanje i sigurnost u igri. Što vrijme bude više prolazilo, bit ću sve bolj", tvrdi Villa.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije