Villareal i Atletico ponudili fudbalsku poslasticu: Golijada, VAR, penal, crveni karton...
FOTO: EPA

Sjajan meč u 20. kolu španske La Lige

Villareal i Atletico ponudili fudbalsku poslasticu: Golijada, VAR, penal, crveni karton...

H. Zilić

Uzbudljiv meč u 20. kolu španske La Lige odigrali su Villareal i Atletico Madrid.

Gledatelji su na kraju vidjeli četiri gola, a konačan rezultat je bio 2:2.

Utakmica je ponudila apsolutno sve, ali krenimo redom.

Gosti su poveli u desetoj minuti sa 0:1 sjajnim golom Coreee. U 23. minuti dosuđen je penal za Villareal, međutim Moreno nije bio precizan, a u 25. minuti nakon VAR-a poništen je pogodak Pareju.

Ipak u 29. minuti treća sreća za Villareal kada Torres pogađa za 1:1 i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku Žuta podmornica bolje otvara drugo poluvrijeme, a to krunišu u 58. minuti kada Moreno postiže pogodak za 2:1.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tu nije bio kraj uzbuđenjima. U 68. minuti lijepa akcija Jorgandžija, sve je to krunisao Kondogbia golom za 2:2.

Do kraja meča još nekoliko dobrih prilika pred oba gola, ekipe su mogle do tri boda, ali na kraju je ostao remi od 2:2 u ovoj fenomenalnoj utakmici, koju je na kraju začinio i crveni karton Kondogbie u trećoj minuti sudijske nadoknade.

Top Komentari

Mele
Betis, Atletico, Sociedad, svi gube poene u zadnjim utakmicama, bruka, kao da igraju za Barselonu, da im se priblizi za Ligu prvaka. Mada i oni igraju jos uvijek slabo i ne pobjedjuju.Dzaba i Xavi, kad je crven Gavi.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi