Svi su tu samo njega nema: Nevjerovatna situacija na meču Lige prvaka

Susret nije počeo na vrijeme

Svi su tu samo njega nema: Nevjerovatna situacija na meču Lige prvaka

A. Čaušević

U utorak i srijedu se igraju mečevi 5. kola Lige prvaka. 

Jedan od zanimljivijih mečeva koji su na rasporedu u utorak igra se na stadionu El Madrigal između Villareala i Manchester Uniteda.

Početak meča bio je planiran za 18:45. Sudije i igrači su izašli na teren, čekao se prvi sudijski zvižduk, ali je onda došlo do odgode.

Glavni sudije meča Felix Brych je primjetio određene probleme sa komunikacijom koji su očigledno bili teže prirode.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nijemac je na kraju morao otići u svlačionicu te popraviti svoju opremu uz pomoć tehničara dok su se igrači zagrijavali na terenu. Susret je počeo sa sedam minuta zakašnjenja.

U ovaj susret obje ekipe su ušle sa po sedam bodova i pobjednik će praktično osigurati plasman u nokaut fazu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi