Villarreal odbio ponudu za Andriju Živkovića

Otac precijenio sina

Villarreal odbio ponudu za Andriju Živkovića

D. Vejo

Tokom proteklih nekoliko sedmica, javnost je burno pratila dešavanja oko mladog i talentovanog napadača Partizana, Andrije Živkovića. 

Olako prekomandovanje napadača od strane stručnog štaba crno-bijelih u Teleoptik izazvalo je buru kritika. Kako ne bi propao, Andrijin otac, Jovica Živković odlučio je sinu da pronađe novu sredinu, ovoga puta zakucao je na vrata Španskog premijerligaša, Villarreala.

Tokom protekle sedmice, Jovica Živković boravio je u Španiji. Kao novi klub svog sina, želio je da izabere „žutu podmornicu“ koja bi za njega, prema njegovom mišljenju bila najbolja sredina. Ponuda je zagolicala maštu žutih, koji su odlučili da čuju zahtjeve oca, imajući u vidu o kakvom se talentu radi.

Kada je iz njegovih usta izašla cifra od osam miliona eura, te plata koja bi tokom jedne sezone išla preko milion eura, čelnici kluba sa Madrigala su automatski odbili. Zahvalili su se na ponudi, te su uz riječi kako ne vide razlog zašto bi plaćali toliki novac za momka koji nije u A timu, odustali od daljih pregovora.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Postavlja se pitanje, da li će i kako ostali klubovi reagovati kada čuju cifru koju traži Andrijin otac. Hoće li mlada nada imati budućnost u ovom sportu, kako je do prije nekoliko nedjelja bilo i više nego predviđeno, ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije