Stadion Villarreala bio pod vodom, a onda šok za sve kada je meč počeo

Kao da nije ni bilo kiše

Stadion Villarreala bio pod vodom, a onda šok za sve kada je meč počeo

E. Čaušević

Fudbaleri Villarreala igraju trenutno na svom terenu protiv Maccabi Tel Aviva meč 3. kola grupne faze Lige prvaka.

Meč na De la Ceramici trebao se igrati od 21 sat, ali je odgođen zbog nevjerovatne kiše. Nevrijeme je pogodilo Villarreal i sudije su bile primorane da odogode utakmicu dok se stanje ne popravi.

Odlučeno je da utakmica počne u 22:10, ali su se svi brinuli u kakvom stanju se nalazi teren. No, kada su se kamere uključile svi su ostali u šoku.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Naime, teren Žute podmornice izgleda fantastično i uopšte nema nikakvog traga da je samo sat vremena kasnije sve bilo pod vodom zbog nevjerovatnog pljuska.

Top Komentari

Rukomet1981
To je infrastruktura, odvod, trava, zato ljudi i igraju, mi imamo dva i po stadiona gdje mozemo ugostiti reprezentacije, sramota... Da se manje kralo, od zavrsetka rata mogli smo 5 novih napraviti. Ovako vracamo kredite za stranacka sijela i njihove porodice koje su po Sarajevu udomili...
8 0
Elm0
Nije lige prvaka nego lige evrope..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi