Valencia ga ljetos prodala protiv njegove volje, a on im danas presudio

Žuta podmornica bolja od Šišmiša

Valencia ga ljetos prodala protiv njegove volje, a on im danas presudio

E. Čaušević

Villarreal je danas na svom terenu pobijedio Valenciju sa 2:1 u šestom kolu španske La Lige.

Žuta podmornica je odlično otvorila današnju utakmicu i stigla do prednosti već u šestoj minuti. Sudija je svirao penal za domaći tim, a siguran s bijele tačke bio je Paco Alcacer koji je pogodio za 1:0.

Ipak, Šišmiši su se u finišu prvog dijela uspjeli vratiti u meč kada je fantastičan pogodak za 1:1 postigao Guedes.

No, Villarreal je u drugom poluvremenu uspio da dođe do pobjede. Valenciji je presudio njihov dojučerašnji kapite Dani Parejo eurogolom za 2:1. Poznato je da je Valencia ljetos prodala Pareja iako on nije želio da ide, a ironično da im je upravo on danas presudio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Do kraja meča vidjeli smo i jedan crveni karton za domaćeg igrača Kuba. Kubo je u 92. minuti dobio drugi žuti, odnosno crveni karton, ali na njegovu sreću Villarreal je uspio zadržati prednost.

Top Komentari

Hasni
Bravo Causevicu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije