Villarreal u posljednjim sekundima ispustio trijumf

Malaga uspjela remizirati na vrućem gostovanju

Villarreal u posljednjim sekundima ispustio trijumf

Priključak za vodećim klubovima španske Primere uhvatio je tim Getafea domaćim trijumfom nad Levanteom minimalnim rezultatom 1:0.

Iako su se dosta mučili sa žilavim gostom fudbaleri Getafea uspjeli su postići pogodak vrijedan tri boda u 79. minutu utakmice, a strijelac je bio Pedro Leon.

U drugom meču igranom večeras Villareal je u posljednjim sekundima utakmice ispustio trijumf nad Malagom. Vodili su domaći od 32. minuta pogotkom Soriana, ali se gosti do kraja nisu predavali pa su preko Wellgtona uspjeli izjednačiti i osvojiti zaslužen bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.