Vincent Kompany želi produžiti svoj boravak na Etihadu za još jednu godinu
Ove sezone se nije previše naigrao

Pregovori već krenuli

Vincent Kompany želi produžiti svoj boravak na Etihadu za još jednu godinu

S. Pašalić

Vincent Kompany će vrlo vjerovatno produžiti ugovor sa Manchester Cityjem u nadi da ostane još jednu sezonu na Etihadu.

Bila bi to 12. sezona za ovog Belgijanca koji je još 2008. godine za šest miliona funti stigao u Manchester City iz Hamburga.

Pregovori su trenutno u toku, a očekuje se da će kapiten Cityja pristati na smanjenje plate sa željom da ostane na Etihadu.

Kompany je imao dosta problema sa povredama za vrijeme Guardioline ere u Cityju, a ove sezone 32-godišnji Belgijanac je upisao samo 14 nastupa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je izjavio da niko ne donosi ishitrene odluke o svojoj budućnosti iako bi želio i dalje ostati u Manchester Cityju, a dobra stvar za njega da i Pep Guardiola želi također da Kompany igra za klub i naredne sezone.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti