Povodom Dana grada Sarajeva

Posebno priznanje za Vincenta Tana

6

Komentari (6)

Celicni45
Gledaj pitara sto na sve načine pokušavaju izvuć pare od Tana.Jednom šibicari vazda šibicari.
rabodimis
Sta ti predlazes ? Kako bi vi to uradili ? Vi ispljujete covjeka koji vam valja ? Prebijete ga ? Ismijete ga ? De prosvijetli nas malo, molim te..
Ecosport
Veća glupost od ove odavno nije bila. Ovo pokazuje nedostatak ličnosti kojima se ove plakete trebaju dati odnosno koje to zaslužuju.
rabodimis
Braca izvini sto ne vidis njegov doprinos.. U vrijeme kad Olovo, Tesanj imaju veca izdvajanja za sport od Sarajeva, kad je fuad colpa predsjednik FSKS, kad vecina sportskih klubova zavise od privatnih donacija, itd.. Tan daje novac i bar neku perspektivu NASOJ djeci, daje neku nadu za sport, za zivot.. Mislim da ima vise nego dovoljno kvalifikacija za ovu nagradu..
mido1921
Veći dio grada ga nabije na k...
Ecosport
@simidobar koju djecu? Djecu koju sa 18 godina FKS pošalje na tribine, pozajmice i koji više ne vide Sarajeva ni ozbiljnog fudbala. A dovode se sve sa strane likovi. Pusti priču šuplju. Yebo vas Tan ovakav kakav je.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.