Posebno priznanje za Vincenta Tana

Povodom Dana grada Sarajeva

Posebno priznanje za Vincenta Tana

Edmir Škorić

Povodom 6. aprila – Dana grada Sarajeva, sinoć je u auli Vijećnice održana Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Sarajeva te su tom prilikom uručena šestoaprilska priznanja.

Posebno priznanje “Plaketa Grada Sarajeva” za doprinos u sportu, uručena je Vincentu Tanu, malezijskom biznismenu i filantropu koji je uložio značajna sredstva u razvoj infrastrukture i igračkog kadra FK Sarajevo, te u sektor turizma u Bosni i Hercegovini razvijajući hotele i odmarališta u Sarajevu i drugim dijelovima zemlje, čime je dao značajan doprinos lokalnoj ekonomiji i turističkoj industriji.

Uz podršku g. Tana, FK Sarajevo započeo je svoj novi period koji je rezultirao brojnim uspjesima i osvojenim trofejima kao i razvojem Trening centra i Akademije koja je iznjedrila veliki broj kvalitetnih mladih fudbalera od kojih su neki ostvarili transfere u renomirane lige širom svijeta.

Gospodin Tan se prisutnima obratio putem video linka uz poruku da se raduje skorom dolasku u Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sarajevo je iskiristio priliku da se zahvali Gradskom Vijeću na ovom posebnom priznanju i činjenici da je grad Sarajevo prepoznao veliki doprinos Vincenta Tana u razvoju Bordo kluba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Celicni45
Gledaj pitara sto na sve načine pokušavaju izvuć pare od Tana.Jednom šibicari vazda šibicari.
1 0
Ecosport
Veća glupost od ove odavno nije bila. Ovo pokazuje nedostatak ličnosti kojima se ove plakete trebaju dati odnosno koje to zaslužuju.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti