Vinčić se nakon skandala u Bijeljini vraća poslu

Istakao je da je to bila njegova velika greška

Vinčić se nakon skandala u Bijeljini vraća poslu

Samir Mlaćo

Slovenski sudija Slavko Vinčić vraća se na posao.

Vinčić je u proteklom periodu bio često u medijima s obzirom da se našao u aferi u kojoj je u Bijeljini uhapšeno 35 osoba na organizovanoj zabavi.

Policija je tada privela sve osobe, a kao glavna osoba za organizaciju ovog druženja je srpska rijaliti zvijezda Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon.

Na imanju je pronađeno i oružje te droga, no Vinčić je kazao da je dobio poziv od prijatelja i da se istom odazvao nakon poslovnog sastanka u BiH, te dodao da je to bila njegova velika greška.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Čini se da se sve u njegovom slučaju 'smirilo', pa će u srijedu dijeliti pravdu na meču slovenskog prvenstva između Aluminija i Tabor Sezana.

Meč se igra od 18 sati, a Vinčić je delegiran za glavnog sudiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi