Velika policijska akcija u Bijeljini: Priveden i poznati fudbalski sudija

Na vikendici u "nezgodnom" društvu

Velika policijska akcija u Bijeljini: Priveden i poznati fudbalski sudija

Danas su domaći i regionalni mediji prenijeli vijest o akciji policije u Bijeljini u kojoj je uhapšeno više osoba.

Akcija je izvedena od strane službenika Policijske uprave Bijeljina, u saradnji sa Upravom Ministarstva unutrašnjih poslova za organizovani i teški kriminalitet.

Kako pišu mediji uhapšeno je ukupno 16 osoba za koje se sumnja da pripadaju međunarodnoj kriminalnoj grupi, dok je više lica privedeno na saslušanje u svojstvu svjedoka.

Svi su uhapšeni i privedeni (navodno ukupno 35 lica) nakon pretresa vikendice u kojoj su se nalazili, a u kojoj su pronađeni droga i oružje. Neki od uhapšenih se sumnjiče za prostituciju i navođenje na istu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Među privedenima se našao i poznati fudbalski sudija, Slovenac Slavko Viničić, koji se nalazi u elitnoj FIFA-inoj grupi i koji je ove sezone sudio i utakmice Lige prvaka.

Vlado Šajn, prvi čovjek Udruženja fudbalskih sudija Slovenije je za portal 24ur.com potvrdio da je u Bijeljini priveden i Slavko Vinčić.

Top Komentari

Derdiyok
Kontam odakle Lloris u Bijeljini jbt
8 0
Hz rajvosa
Došo čoek da ga pristavi !! Pa šta
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi