Igrač Mallorce pokušao isprovocirati Viniciusa, pa ga Brazilac ponizio pred 72 hiljade ljudi!
Vinicius Junior ponio se kao gospodin i nije odgovorio na provokacije igrača Mallorce.

Nije nasjeo

Igrač Mallorce pokušao isprovocirati Viniciusa, pa ga Brazilac ponizio pred 72 hiljade ljudi!

Eldar Ganibegović

Vinicius Junior imao je zanimljiv duel s jednim igračem Mallorce večeras. Nije se Brazilac ovaj put dao isprovocirati i igraču gostiju pokazao je ko je gazda, na veoma kulturan način. 

Večeras su se u okviru 19. kola španske Primere sastali Real Madrid i Mallorca. Kraljevski tim slavio je tijesnu pobjedu, bilo je 1:0. 

Do 60. minute je u timu Real Madrida igrao Brazilac Vinicus Junior. Tada je svoje mjesto na terenu ustupio Brahimu Diazu.

Sukob Viniciusa Juniora s igračem Mallorce

Vinicius Junior je najbolju priliku na utakmici imao u 20. minuti. Nakon jednog centaršuta našao se u kaznenom prostoru Mallorce, ali je promašio cijeli gol.

Nije zabio ili asistirao, ali jeste imao sukob s igračem Mallorce. Na suprotnoj strani bio je Pablo Maffeo, 26-godišnji defanzivac gostiju.

Oglasi

Pokušao je Maffeo da isprovocira Viniciusa koji je poznat kao vrlo temperamenta. Međutim, Špancu to nije pošlo za rukom i ponižen je pred više od 72.000 ljudi koliko je bilo na stadionu.

Gestikulacijama je pokazivao da Vinicius Junior plače i da nastavi plakati. Brazilac je ostao hladan na te provokacije i reagovao je kao pravi gospodin.

Samo se nasmijao u lice Maffeu i nešto mu s osmijehom na licu rekao. Ne sumnjamo da će čitači s usana otkriti tačno šta su jedan drugom rekli. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Obojica su u ovoj situaciji prošla bez javne opomene. Maffeo je ipak utakmicu završio sa žutim kartonom koji je zbog jednog povlačenja dobio u 70. minuti. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Joe17
Svaki put ovaj "Maffeo" dobije po P..... :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije