"Vinicius Junior me je tri puta nazvao kuč*inim sinom"

Marc Bartra razočaran

"Vinicius Junior me je tri puta nazvao kuč*inim sinom"

Španski defanzivac i član Real Betisa Marc Bartra bio je razočaran potezima Viniciusa Juniora tokom utakmice Real Betis - Real Madrid.

Madriđani su pobijedili sa 2:1 u susretu španske La Lige, a Bartra i Vinicius su tokom cijelog meča vodili žestoke duele.

Nakon susreta nekadašnji defanzivac Barcelone je otkrio šta mu je Vinicius govorio.

"Vinicius je bio više na zemlji nego što je stajao. Rekao sam mu da prestane padati, a on me je nazvao kučkinim sinom. Mislim da mi je to tri puta rekao. On ima još mnogo da uči, ali smatram da nema manire igrača Real Madrida", poručio je Bartra.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Vinicius u posljednje vrijeme dobija sve češće priliku u prvoj postavi Kraljevskog tima, ali za sada još uvijek nije pokazao gotovo ni dio svog potencijala.

Top Komentari

gumenakita
bababuba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi