Ronaldo puca visoko, u januaru želi posuditi mladog superstara Reala

Valladolid traga za pojačanjima

Ronaldo puca visoko, u januaru želi posuditi mladog superstara Reala

Legendarni Brazilac Ronaldo je nedavno postao većinski vlasnik španskog prvoligaša Real Valladolida, a sad aktivno učestvuje u potrazi za pojačanjima.

Valladolid se trenutno nalazi na 11. mjestu La Lige, ima velike planove za budućnost, ali i za zimski prelazni rok.

Prva želja Valladolida ove zime je mladi superstar Real Madrida Vinicius Junior, a Ronaldo želi iskoristiti svoje veze i ugled koji uživa u španskoj prijestolnici kako bi uspio isposlovati njegovu posudbu.

"Već sam pitao Florentina Pereza da nam ga posudi, ali biće teško", poručio je Ronaldo i dodao da bi on vrlo rado nakon potencijalne posudbe otkupio Viniciusov ugovor, ali je svjestan da njegov Valladolid nema novca za takvo nešto.

Podsjetimo, Real Madrid je Viniciusa doveo iz Flamenga za više od 60 miliona eura kada se saberu i svi bonusi. Još uvijek se, međutim, talentovani tinejdžer nije nametnuo u prvom timu, ali od dolaska Solarija na klupu Kraljeva dobija sve više šansi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi