Nije znao gdje se nalazi: Oyarzabalu se "zamantalo" nakon Viniciusovog driblinga

Brazilac u fantastičnoj formi

Nije znao gdje se nalazi: Oyarzabalu se "zamantalo" nakon Viniciusovog driblinga

E. Čaušević

Vinicius Junior ove sezone igra u fantastičnoj formi u Real Madrid.

Kraljevi su prije nekoliko godina platili čak 45 miliona eura Flamengu za Viniciusa, ali on nije previše blistao u dresu Reala kada je tek došao.

Mnogi su počeli špekulisati da je Real Madrid napravio grešku što je dao toliki novac za njega, ali je ove sezone Vinicius Junior odlučio pokazati o kakvom fudbaleru se radi.

On je u dosadašnjih 16 mečeva u La Ligi zabio čak deset golova i uz Karima Benzemu je trenutno najbolji igrač Real Madrida.

Real Madrid je sinoć u gostima pobijedio Sociedad sa 2:0, a jedan gol zabio je upravo Vinicius.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Brazilac je odigrao novu sjajnu utakmicu, a jednim potezom je sve oduševio. Naime, Vinicius je sjajnim potezom i varkom tijela totalno nadmudrio Oyarzabala koji uopšte nije znao gdje se nalazi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Salihović23
Kod svakog prijema lopte, cojk nesto izvede. Ubija ove sezone, najbolji dribler trenutno definitivno.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi