5

Komentari (5)

nakopitam
@omer Ja druze ne mrzim rvate. Mrzim gamad iz bih koja sebe tako naziva. Sellam
omer
A tokom svjetskog fudbalskog prvenstva si ih nazivao fasistima, agresorima i sta znam kako vec. I otvoreno si navijao protiv njih. A o stvarnim fasistima i agresorima na Hrvatsku i BiH nijednu rijec nisi rekao. A i zasto bi kad pripadas njihovom ratnickom plemenu. Zato prestani da glumis Bosnjaka sa tim pozdravom ''Sellam''. Jer da si stvarno taj, onda bi mrzio onog stvarnog agresora na BiH koji je na kraju pocinio genocid za koji je cuo citav svijet.
ubnt2
I opet kažem...Crnac Brazilski uvredljivi ponovo na djelu...Kako idu na qrc, išo mi je i Neymar po tom pitanju na tuki, uvrjedljive mlade..
nakopitam
Postiujem Real kao najveci klub na svijetu. Ali mislim da bi bas zbog toga Real bi trebao pokrenuti inicijativu da crnci, ako im je vec dozvoljeno da igraju u prvim timovima, NE SMIJU RASPRAVLJATI SA IGRACIMA I NAVIJACIMA BIJELE PUTI!!!! FIFA bi trebala uvesti pravio da nemju pravo zabijati golove, mogu igrati odbranu ili eventualno asistirati, ali da oni zabijaju golove bijelima-NE!!!!!!!, STO JE PREVISE, PREVISE JE!!!
omer
Previse je i tvojih glupih komentara ovdje. Ali ovaj se ipak moze podnijeti s obzirom da nije sovinisticki i nije na racun Hrvata koje mrzis iz dna duse.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.