Vinko Marinović: Danas nismo bili na nivou na kojem trebamo biti
Foto - Screenshot

Trener Sarajeva nakon remija sa Goraždem

Vinko Marinović: Danas nismo bili na nivou na kojem trebamo biti

M. Šljivak

Sarajevo je danas u posljednjem pripremnom meču pred start drugog dijela sezone remiziralo protiv Goražda (1:1).

Trener Bordo tima Vinko Marinović ističe da danas njegov tim nije bio na nivou na kakvom bi trebao biti.

"Danas nismo bili na nivou na kojem trebamo biti. Bilo je stvari koje su dobre, ali bilo je dosta onih stvari koje su nam pokazale šta još moramo raditi ove nedjelje kako bismo se pripremili za ono što nam dolazi", rekao je Marinović i dodao je:

"Sve što smo planirali to smo i ostvarili. Igrači su stvarno radili kvalitetno, možemo biti zadovoljni. Nadam se da će se taj raditi i pokazati u prvenstvu koje nam dolazi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo drugi dio sezone otvara 1. marta na Grbavici protiv velikog rivala Željezničara.

Top Komentari

Sarbit2019
Ma opusteno Vinko sta nas briga neka drugi razmisljaju o nama mi imamo + 9 zeznuto je onim od 2 do 7 mjesta neka oni razmisljaju kako ce mi cemo lagano do trece uzastopne titule.
3 3
Sarbit2019
2013,2014,2015,2016,2017,2018,2019,2020 hucucucu hucucucu hu hucucucu hucucu ide vlakic hahahahah ****te djeca koja su krenula u 1 razred OS sada zavrsavaju skolu ,a zeljkan jos titule nema hucucucu hucu cu.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti