Marinović: Ova utakmica ima poseban značaj

Sarajevo sutra protiv Željezničara

Marinović: Ova utakmica ima poseban značaj

E. Škorić

Trener Sarajeva Vinko Marinović komentarisao je sutrašnji derbi na Grbavici.

Sarajevo je proljetni dio dočekalo s devet bodova prednosti u odnosu na Željezničar i svakako da ima priliku sutra da možda riješi pitanje prvaka, bez obzira što još ima da se igra do kraja.

"Maksimalno smo se ove sedmice spremali za tu utakmicu. Derbi je utakmica koja nosi poseban značaj i sigurno da će igrači dati svoj maksimum. Ono što je bitno, takve utakmice mogu da odluče detalji. Obično to odlučuje utakmice. Možda nadahnuti pojedinac kojeg izbaci ekipa, nadam se da će to biti neko od naših igrača i da ćemo uspješno završiti utakmicu", rekao je Marinović.

Susret sarajevskih rivala igra se sutra od 17:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Treba ove plave mitomane razbiti u komade i kad ispadnu iz kupa od Husrefa, lagano im ide ključ u bravu...Dosta više sirotinje i guzovače!
9 3
gallardo.la
Plavo oko plakalo je....
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi