Sarajevo sutra protiv Željezničara

Marinović: Ova utakmica ima poseban značaj

10

Komentari (10)

Sarbit2019
Ma opusteno samo neka zeljkan napadne njima goriiiiii.Spas im je sto su kod nas spori igraci kao Fanimo.Vinko raznesi ih taktikom.
pjanke.sa
Samo ostro Vinko, na granici faula i trcanje. Samo trka. Lopta u krug dok im se ne zamanta. Naprijed moje Sarajvoooooooo
Fcs
Treba ove plave mitomane razbiti u komade i kad ispadnu iz kupa od Husrefa, lagano im ide ključ u bravu...Dosta više sirotinje i guzovače!
Alemka3012
Deremo ti kcerkuuu
rabodimis
Gaduro perverzna, nadji ba sebi momka, mani se ss.ba i komentara..
nedoni46
@rabodimis obecala mu Dzeni dat kad zeljo osvoji titulu, nije picke vidio haman 10 godina, moramo ga razumjeti.
rabodimis
@nedoni46 Ma sta ce joj Dzeni dat kad obje pi*ku imaju.. On/a voli svog predsjednika i zeli da bude kao on/a, sto joj oduzimas njeno legalno pravo da bude najveca trebica na portalu.. To ti je novi plavi trend, uvezli iz Londona..
gallardo.la
Plavo oko plakalo je....
nedim_rajvosa46
Mnogo snova nestalo jee...
Edin Merlin
Samo suze,kapi kise i nista viseeeeeeeeeee !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.