Vinko Marinović odabrao igrače za meč protiv Njemačke

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Vinko Marinović odabrao igrače za meč protiv Njemačke

E. Čaušević

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine u oktobru nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje se igra 2021. godine.

Prije nekoliko sedmica izabranici Vinka Marinovića su na teškom gostovanju u Belgiji osvojili bod (0:0), a sada ih ponovo očekuje itekako težak ispit.

Naime, naši mladi momci će 15. oktobra igrati na domaćem terenu i ugostiti selekciju Njemačke koja je opravdano glavni favorit u našoj grupi.

Marinović je danas saopštio spisak igrača na koje će računati za okršaj protiv Njemačke.

Na spisku se nalaze: Vladan Kovačević, Martin Zlomislić, Kenan Topolović, Halid Šabanović, Nemanja Nikolić, Ivan Milićević, Amar Beganović, Besim Šerbečić, Nihad Mujakić, Jasmin Čeliković, Vedran Vrhovac, Andrej Đokanović, Amar Ćatić, Petar Bojo, Zinedin Mustedanagić, Marijan Ćavar, Anel Šabanadžović, Miloš Brkić, Vladan Danilović, Jovan Motika, Benjamin Hadžić, Nardin Mulahusejnović i Ermedin Demirović.

Top Komentari

Joks
Ko je MILOŠ Brkić, u kojem klubu igra? U svim 'sportski evidencijama' postoji MARKO Brkić - Zvijezda 09 / god. 2000. !
1 1
amadeus21
Sta je sa Hamzom Catakovicem? Nema vise pravo nastupa za U21 ili...?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi