Marinović hvali Slobodu, ali njegova želja je jasna

Bordo tim dočekuje Tuzlake

Marinović hvali Slobodu, ali njegova želja je jasna

E. Škorić

FK Sarajevo će 2020. godinu okončati sutra utakmicom protiv Slobode.

Sarajevo je jesenji prvak BiH i želi pobjedom okončati izuzetno uspješnu godinu.

Bordo tim će na Koševu ugostiti Slobodu, a trener bh. prvaka Vinko Marinović poziva na oprez pred duel sa čvrstim gostima iz Tuzle.

"Imamo jednu ekipu koja ima dosta mladih i talentovanih igrača i sa nekoliko iskusnih igrača i sigurno da je njihov trener sve to dobro uklopio, tako da pred sobom imamo još jednu tešku utakmicu. Naša želja je da na najbolji mogući način završimo ovo prvenstvo", rekao je Marinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret na Koševu igra se sutra od 17 sati.

Poslušajte komentar šefa stručnog štaba, Vinka Marinovića, pred sutrašnju utakmicu protiv Slobode. 🗣 #PLBiH #BordoPorodica 🔴⚪️

Posted by FK Sarajevo on Friday, December 11, 2020
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Lijepo sefe, ali ova utakmica mora zavrsiti sa pobjedom. Idemooooooooo
8 0
Edin Merlin
Slo,Slo,Slobodo na prangiju te nabodo !!!!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi