3

Komentari (3)

Zoster
Vidi ovog Marinovica čovjek priča o lopti svaku utakmicu ima 14 igraca(jednog glavnog i dva pomoćna suca) a da ne govorimo onim iz saveza koji to sve kuhaju...je li te stid proslavit titulu???imalo
Mustafa
Ja sramote ja jada i bijede od nazovi fubalera koji igraju za propali Tuzla City! I to su neka zvucna imena i nekadadnji reprezentativci! Sram i stid neka Vas bude sve skupa bijednici nesposobn foliranti saoboteri debili i medzedi niste ni za njive! Manite se fudbala svi Vi skupa zajedno sa tim konjem od trenera. FUJJ BIJEDNICI NESPOSOBNI niste ni za KAR !
pjanke.sa
Zasto nadri-novinari ne analizirate utakmice Borca? Zasto ? Zasto ne analizirate sudijskw odluke u svakoj utakmici? Vi sjedite i sa telefona postate ko da ste na facebooku. Radite novinarski posao! Neutralan ane ko vam plati reklamu, taj je zasticen! Fuj!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.