Vinko Marinović više nije selektor mlade reprezentacije BiH

NSBiH potvrdio

Vinko Marinović više nije selektor mlade reprezentacije BiH

M. Šljivak

Vinko Marinović više nije selektor mlade fudbalske reprezentacije BiH.

NSBiH saopštio je danas kako je sa 48-godišnjim stručnjakom raskinuta saradnja, što je bilo i očekivano s obzirom na to da je Marinović jučer postigao dogovor o preuzimanju FK Sarajevo.

Izvršni odbor NSBiH će na narednoj sjednici razriješiti dužnosti stručni štab mladih Zmajeva, a uskoro bismo trebali znati i ime novog selektora U21 reprezentacije BiH.

Marinović je bilježio veoma dobre uspjehe sa bh. selekcijom, a u 18 utakmica koliko je vodio nacionalni tim do 21 godine imao je devet pobjeda, tri remija i šest poraza.

Promo

Top Komentari

dinas
Steta
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi