VIP loža Parka prinčeva: Koliko zvijezda u pet metara...

Kad gospoda zauzme svoja mjesta

VIP loža Parka prinčeva: Koliko zvijezda u pet metara...

Utakmice PSG-a često privlače pažnju mnogih poznatih ličnosti, ali vjerovatno se ne pamti kada je u VIP loži Parka prinčeva bilo toliko zvijezda kao sinoć protiv Liverpoola.

Imali su posjetioci pariškog stadiona šta da vide, a nema sumnje ni da je u kvalitetnom fudbalu uživala i uvažena gospoda smještena na najelitnijim mjestima na stadionu.

Fotoreporteri su 'uhvatili' zanimljiv kadar gdje se u razmaku od nekih pet metara može prebrojati šest svjetskih zvijezda i to u različitim oblastima.

Od Oskarovca Leonarda Di Caprija, frontmena legendarnih Rolling Stonesa Micka Jaggera, neporaženog UFC prvaka Khabiba Nurmagomedova, četverostrukog osvajača Formule 1 Alaina Prosta, selektora Francuske Didiera Deschampsa i svjetski poznatog DJ Snakea... Svi su bili tu, a samo je očekivano lice bio Deschamps koji je, kao selektor, jednostavno morao svjedočiti ovom susretu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Mr.Balboa
Samo ovdje najludji mick jagger hahaha ;)
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi