Viralni hit: Navijač Liverpoola otpjevao pjesmu Pepu Guardioli
"Najveći navijač Liverpoola iz Corka" osmislio je numeru koja opisuje trijumf Redsa nad Cityjem

Oduševljenje nakon trijumfa nad Cityjem

Viralni hit: Navijač Liverpoola otpjevao pjesmu Pepu Guardioli

Magičnu fudbalsku utakmicu u nedjelju su odigrali Liverpool i Manchester Cityja, a slavili su Redsi 4:3. Bio je to prvi poraz tima Pepa Guardiole u ovoj sezoni, u svim takmičenjima.

Oduševljenju nakon trijumfa među navijačima Liverpoola nije bilo kraja, posebno zbog činjenice da su aktuelnom lideru stali ukraj bez Felipea Coutinha koji je više sa svojim prelaskom u Barcelonu dosadio i Bogu i narodu.

Elem, Redsi su kasu napunili sa 160 miliona eura, ali su i dalje ofanzivno potentni.

Sve to bio je motiv visprenom navijaču Liverpoola da otpjeva numeru zbog koje je postao viralni hit.

"We've Got Salah! Mane Mane! And Bobby Firmino!" pjesma je koju je osmislio "najveći navijač Liverpoola iz Corka", a koja je bila osnova za urnebesnu parodiju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Prodali smo Coutinha, ali to ustvari nije bitno"

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi