Virgil Van Dijk uskoro na terenu?
Foto: EPA

Vijest dana za navijače Redsa

Virgil Van Dijk uskoro na terenu?

S. Grebović

Stoper Liverpoola Virgil Van Dijk doživio je stravičnu povredu ligamenata prije nešto više od dva mjeseca nakon što se sudario sa golmanom Evertona Jordanom Pickfordom.

Prve prognoze su ukazivale na to da je ova sezona za Holanđanina gotova i da je pravo pitanje kada će opet moći na teren.

Tako je Liverpool na duge staze ostao bez svog pouzdanog stopera i tako došao u situaciju da čitavu sezonu moraju vršiti rotacije u odbrani kako bi nadoknadili njegov izostanak.

Video koji je danas objavio na društvenoj mreži Instagram unio je tračak nade navijačima Redsa, jer je prema njemu očigledno da oporavak ide brže od očekivanog.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na snimku se jasno može vidjeti kako Van Dijk vježba u teretan i šutira loptu što je nekima prilično nevjerovatno budući da je pomenutu povredu pretrpio 17. oktobra. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Virgil van Dijk (@virgilvandijk)

Top Komentari

Koljicfan
Ok Bilo bi dobro da znamo kako napraduju nasi povrijedeni igraci napr. Elvir Koljic !!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi