4

Komentari (4)

King_Kenny
...trebao mu je samarcinu zalijepiti,kakva seljacina,pa vidi da covjek daje intervju za televiziju i ono se gura u kadar bas tada,grli se kao da mu je to rodjak neki...ne znam sta je osiguranje radilo,svaki narkoman moze prilaziti igracima.
user1602245913
Najodvratniji igrač koji postoji.
user1597698961
Odvratno,,umisljene zvijezde sve
MaDaj
Kako ga samo nije sramota, umjesto da stane i poprica sa navijacem i ignorise tv kamere i interview on nasao da gura navijaca ... stvarno bruke ... udarila im slava u glavu, sve sto je navijac htjeo je da kao pravi debil uvali svoje zvalje ispred kamere i slika igraca u po racenice ... ako to nije uredu onda neznam sta jes :/
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.