Virgil van Dijk pristao da potpiše novi ugovor sa Liverpoolom!
Van Dijk je imao sjajnu sezonu iza sebe

Holanđanin bi trebao ostati na Anfieldu bar do 2025. godine

Virgil van Dijk pristao da potpiše novi ugovor sa Liverpoolom!

S. Pašalić

Kako pišu britanski mediji, jedan od ključnih igrača Liverpoola, Virgil van Dijk je pristao da potpiše novi ugovor sa timom sa Anfielda.

Holanđanin je prošle godine u januaru u rekordnom transferu vrijednom 75 miliona funti stigao iz Southamptona u Liverpool i potpisao ugovor na pet godina.

Od tada je van Dijk odigrao 78 utakmica za Redse te je prošle godine bio i najbolji igrač ovog tima sa kojim je osvojio i trofej Lige prvaka, a pojedinačne nagrade koje je također dobio dokazuju kakvu je sezonu imao.

Van Dijk prema sadašnjem ugovoru zarađuje 125.000 funti sedmično, a sada bi trebao potpisati novi ugovor prema kojem bi njegova sedmična plata iznosila 200.000 funti.

Priče oko novog ugovora su krenule već početkom ovog ljeta, a navodno je sve dogovoreno prošle sedmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dadopd
Pravi gospodin nece u propali United.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi