Prva prava utakmica BiH s novim selektorom

Višća Bosna, Višća Hercegovina, čestitke Robertu i Vinku

10

Komentari (10)

PeppermintSA
''najveće promocije koju je BiH igdje ikada imala od Kulina Bana, preko Kralja Tvrtka Kotromanića i ostalih Tomaševića sve do danas'' - bože zakloni... zar je moguće da je Čulić ovoliki idiot?
stopkrkanima
Čuliću, novinarska dijabolo je li te stid?
Admir Džibrić
Maestralan mu je uvod u tekst - Velika nezaposlenost rezultirala je dobrom posjetom na tribinama =D Kakve veze to ima s fudbalom? Ako je tako mi bi trebali napuniti pet Koševa. Bavim se pisanjem knjiga i zato mogu da kritiziram napisano. Danas se hvata svako da piše, a na ključnim mjestima na portalima su novinari neki koji su došlo na naš dobro poznati način, preko " štele". Zato smo i ovdje, na dubokom dnu.
Mesa.Sabanadzovic
Ti se bavis pisanjem knjiga? Jesi cuo ikad za ironiju ili sarkazam. Ili barem pogledao film Kad porastem bicu kengur. Tesko nama s takvim piscima knjiga. Bolje se odma ubi
Mirsad
Niko ne sumnja u kvalitet Vinka Marinovića. Niko ne osporava njegove zasluge za mladu reprezentaciju i evo kao saradnika novog selektora Prosinečkog. Ali ljudi su u pravu. Ovu, ali i mnoge druge, kad nije bilo het trika ali jeste ključnih golova i/ili asistencija, obilježio je Edin Višća. Svi drugi, pomenuti trebali su doći u drugi plan. To bi svaki iole stručan novinar trebao da zna.
Rat_rijeci
Covjek dao tri gola a o njemu najmanje u tekstu Za kraj kaze :(. To je Bosna, sve naopako i jbg. Niste ga trebali ni spomenuti ko ga je.., bolje o drugima.
Rat_rijeci
Medo-Brundo
Mesa.Sabanadzovic
Haha visca barca visca katalunya
komedija
Odlicna utakmica. Nakon CG sam zabrinut bio a danas vec drugacije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.