Reprezentativac BiH konačno pravi transfer

Višća i Giroud od sljedeće sezone u istom timu?

4

Komentari (4)

Samkodk
Ovaj portal jos zivi sta je bilo prije desetak ili 15 godina prije i prica o turskoj ligi koja se srozala na najnizi nivo od cak osamdesetih godina i sad je turska liga na listi pala cak iza belgijske lige, a puno je tih faktora a najvise ekonomska kriza koja trese drzavu a to je najbolje osjetio fenerbahce na svojoj kozi izgubili du niz sponzora kao uostalom citava turska liga. Zasto se viscin tim tako dobro drzi zato sto je pod kontrolom Erdogana i njegovih ljudi oko kluba..
Kodex
Otici iz kluba koji ce igrati ligu sampiona u tim koji jos nije izborio opstanak u Turskoj ligi , logicno zar ne... daj uozbiljite se.
DamirT
Evo 3 godine ga selite,u Werder,Espanyol,Fenerbahce...Dosadni ste
Samkodk
“Ebo vas fenerbahce turska liga nikad nije bila losija u zadnjih 15 god sad ih je pretekla i belgija nalaze se na 11 mjestu u evropi..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.