Višća i Giroud od sljedeće sezone u istom timu?

Reprezentativac BiH konačno pravi transfer

Višća i Giroud od sljedeće sezone u istom timu?

O transferima bh. fudbalera kalkuliše se iz dana u dan, posebno kako se bliži prijelazni rok, a uz Edina Džeku najtraženija roba na tržištu vjerovatno će biti Edin Višća.

Brzonogi reprezentativac Bosne i Hercegovine od 2011. godine nastupa za Bašakšehir u kojem uživa zvjezdani status, a kako je istanbulski tim sve bliže osvajanju titule, tamošnji mediji špekulišu da bi konačno moglo doći vrijeme za rastanak.

Nije tajna da je Višća prethodnih godina imao brojne ponude, u igri su bili klubovi iz Njemačke, Španije, kao i arapskog svijeta, ali nije isključeno ni da ostane u Turskoj, pošto je interesovanje za njega obnovio tamošnji velikan Fenerbahče.

Turci pišu da će predsjednik ovog kluba Ali Koč lično na sebe preuzeti zadatak da dovede našeg fudbalera u svoj klub, ali tu neće stati, navodno ofanzivnu liniju plavo-žutih namjerava pojačati i sa Olivierom Giroudom koji je većinom rezerva u Chelseaju.

I dok će Girouda moći Fenerbahče dovesti potpuno besplatno jer mu ističe ugovor na kraju sezone, za Višću će ovaj velikan morati dobro odriješiti kesu. Špekuliše se kako bi Bašakšehir zadovoljila cifra oko desetak miliona eura.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, Višća je ove sezone postigao 11 golova i upisao 12 asistencija u 30 nastupa za Bašakšehir u svim takmičenjima.

Top Komentari

Kodex
Otici iz kluba koji ce igrati ligu sampiona u tim koji jos nije izborio opstanak u Turskoj ligi , logicno zar ne... daj uozbiljite se.
5 1
DamirT
Evo 3 godine ga selite,u Werder,Espanyol,Fenerbahce...Dosadni ste
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti