Višća igrao 90 minuta u pobjedi Basaksehira protiv Osmanlispora
Ekipa Basaksehira ponovo je zasjela na prvu poziciju

Turska Super liga

Višća igrao 90 minuta u pobjedi Basaksehira protiv Osmanlispora

Fudbaleri Basaksehira ponovo su zasjeli na prvu poziciju u Turskoj Super ligi i to nakon današnje pobjede protiv Osmanlispora sa 1:0 u okviru 14. kola. 

Basaksehir u dosadašnjem dijelu sezone igra sjajno na domaćem terenu i trenutno ima šest pobjeda uz samo jedan remi. Dans nisu imali prevelikih problema protiv ekipe koja je u gostima uzela samo jedan bod ove sezone.

Jedini gol na susretu postigao je Epureanu u 57. mintui i to nakon što mu je asistirao Mossoro. Gosti su do kraja izmjenama pokušali nešto promijeniti, ali nisu uspjeli. Naš reprezentativac Edin Višća odigrao je cijeli meč za domaću ekipu. 

Basaksehir trenutno ima 30 bdova, odnosno bod više od drugoplasiranog Galatasarayja, dok je ekipe Osmanlispora tek na 15. poziciji sa samo 11 bodova.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Turska Super liga, 14. kolo:

Basaksehir-Osmanlispor 1:0 (Epureanu 57')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi