Želi Sloveniju u baražu

Višća: Najbitnije je da smo u baražu

Fudbalska reprezentacija BiH je doputovala na Međunarodni aerodrom Sarajevo nakon sinoćnje pobjede nad Kiprom (3:2) i plasmana u dokvalifikacije za Evropsko prvenstvo. 

Dobru predstavu u posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici pružio je brzonogi Edin Višća, koji je u izjavi za medije naglasio da je najbitnije da je ostvaren cilj. 

"Najbitnije je da smo ostvarili cilj, iako možda igra nije bila kako treba. Na kraju smo osvojili tri boda, pobijedili smo, ostvarili plasman u baraž i to je najbitnije u ovom trenutku. Ja se nadam da ćemo se dobro odmoriti i da ćemo svi biti spremni za baraž. Ako budemo spremni uz naš kvalitet možemo proći dalje", kazao je Višća.

Na pitanje koga bi želio u baražu, Višća je odgovorio: 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Želim da dođemo svi zdravi na okupljanje. Atmosfera u ekipi je naša motivacija i nije bitno ko će biti protivnik", istakao je fudbaler turskog Basaksehira. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti