Reprezentativac BiH

Višća: Naučit ćemo nešto iz ovog poraza

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Višća govorio je za SportSport.ba nakon minimalnog poraza od Španije rezultatom 1:0.

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Znamo svi da je Španija jedna od najboljih reprezentacija u Evropi i svijetu. Imali smo neke prilike gdje smo mogli da zabijemo pogodak, nažalost nismo to uspjeli ali mislim da se vidi pomak u našoj igri. Naučit ćemo iz ovih grešaka i ovog poraza".

O svojoj partiji Višća je rekao:

"Malo nas je stigao i umor od utakmice sa Austrijom. Nisam nezadovoljan, ali siguran sam da mogu bolje. Odigrao sam onoliko koliko sam mogao".

Top Komentari

Rigel
Kako mrzim ove floskule ''Naučit ćemo nešto iz ovog poraza''. Nećeš ništa naučiti, ni ti ni bilo koji drugi igrač.
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi