Višća: Presretan sam zbog golova, ali najbitnije da postajemo kolektiv
S današnja tri gola, Edin Višća je sada na osam golova u dresu nacionalnog tima, a uvjereni smo da će ih biti još puno

Trostruki strijelac protiv Južne Koreje

Višća: Presretan sam zbog golova, ali najbitnije da postajemo kolektiv

Edmir Škorić

Edin Višća je apsolutni junak pobjede bh. reprezentacije nad Južnom Korejom (3:1).

Nogometaš Basaksehira postigao je hat-trick i bio je daleko najraspoloženiji naš igrač u ovom meču.

„Naravno, presretan zbog golova ali ono što je najbitnije da polako postajemo kolektiv, jaka ekipa koja zna i želi igrati fudbal. Ono što selektor traži od nas u svakom novom meču izgleda sve bolje i bolje", rekao je Višća za nfsbih.ba, pa je dodao:

"Sigurno da ima i malih grešaka ali moramo da budemo strpljivi i mi i navijači. Stvari će doći na svoje. Ova ekipa može jako puno i vjerujem da je ovo samo početak jedne velike priče. Danas su igrači koji su igrali, kao i oni koji su ušli sa klupe pokazali su da postajemo jak kolektiv, radimo jedan za drugog, trčimo, a kvalitet sigurno imamo".

Meč u Jeongjuu je bio 34. za Višću u dresu reprezentacije BiH, a postigao je 8 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi