Višća: Pustite me da idem u Trabzonspor

Bh. reprezentativac jasno poručio

Višća: Pustite me da idem u Trabzonspor

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Višća će ovog ljeta gotovo sigurno napustiti Basaksehir.

Višća iza sebe ima zaista sjajnu sezonu u kojoj je bio jedan od najboljih fudbalera Basaksehira. Iako se očekivalo da bh. reprezentativac napusti Tursku i karijeru nastavi u nekoj drugoj evropskoj ligi čini se da od toga neće biti ništa.

Već sedmica se špekuliše o tome da će nekadašnji fudbaler Željezničara svoju karijeru nastaviti u dresu Trabzonspora. Ovaj turski tim je slao nekoliko ponuda za Višću, no još uvijek se dva kluba nisu uspjela dogovoriti.

Čini se da ova situacija dodatno iritira i Višću koji se oglasio o svemu u turskim medijima. Višća je jasno poručio čelnicima kluba da mu je želja da napusti Basaksehir i da svoju karijeru nastavi u Trabzonu.

"Želim da napustim Basaksehir i odem u Trabzonspor. Nikada nisam pravio probleme Basaksehiru i želim da idem", rekao je Višća za turske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi