Višća Šehiću: To je sve od kafe

"Odsad samo tvoju pijemo"

Višća Šehiću: To je sve od kafe

Naši fudbalski internacionalci iz Turske Edin Višća i Ibrahim šehić koji su sinoć proslavili zajedno sa stotinama hiljada navijača u BiH pobjedu nad Sjevernom Irskom u prelijepom ambijentu Grbavice, našalili se na objavu našeg reprezentativnog golmana koji je već treću utakmicu zaredom sačuvao mrežu netaknutom. 

Šehić je od dolaska Roberta Prosinečkog zauzeo poziciju između stativa, a o kakvom se golmanu radi najbolje pokazuje činjenica da je primio tek tri gola u posljednjih osam utakmica. Po jedan protiv Meksika, Južne Koreje i Sjeverne Irske. Ujedno to su svi golovi koje smo primili od januara do danas.

Šehić je, kao što je i do sada bio običaj, nakon utakmice objavio na instagramu zajedničku sliku početne postave sa Grbavice, a između ostalih komentarisao je objavu i Višća napisavši "To je sve od kafe". Šehić mu je odgovorio "samo tvoju odsad pijemo".

Bilo je još šaljivih komentara, a jedan od njih udjelio je bivši igrač Želje Haris Bešlija koji je napisao: Ko da gol dobije plazmu, aludirajući na Šehićevu nesavladivost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije