Emotivna poruka Ibrahima Šehića na Instagramu
Nekadašnji golman Željezničara i sinoć je pokazao da nije bez razloga istisnuo Asmira Begovića iz prvog tima, a sigurno da mu je najvažnije da je sačuvao mrežu na "svojoj" Grbavici.

"Lijepo je doći u svoju čaršiju..."

Emotivna poruka Ibrahima Šehića na Instagramu

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Bh. reprezentativci sinoć su po drugi put u Ligi nacija pobijedili Sjevernu Irsku, a ovaj put Zmajevi su slavili na Grbavici sa 2:0.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine jednom nogom se nalazi u narednoj fazi Lige nacija jer nakon tri odigrane utakmice imamo maksimalnih devet bodova. Zmajevi su sinoć na punoj Grbavici porazili Sjevernu Irsku sa 2:0 na krilima sjajnih Džeke i Pjanića.

Još jednu partiju na golu naše selekcije pružio je Ibrahim Šehić koji je još jednom pokazao da nije bez razloga istisnuo Asmira Begovića iz prvog sastava. Za Šehića je ovo bila emotivna utakmica jer se nakon nekoliko godina ponovo vratio na stadion na kojem je počeo svoju karijeru.

Bh. golman se nakon utakmice oglasnio na Instagramu s veoma emotivnom porukom koja pokazuje koliko mu je ova utakmica značila. Za Šehića je sigurno najbitnije da nije primio gol na stadionu gdje je stasao u sjajnog čuvara mreže.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Lijepo je doći u svoju čaršiju... kao pobjednik se vratiti", poručio je Šehić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi