9

Komentari (9)

ako1986
Imao je i Visca svojih dobrih momenata u reprezentaciji...nemojmo da ga blatimo zbog 1 lose sezone u reprezentaciji (sezona u kojoj ruku na srce niko nije nista pokazao)..Cesto se vidijelo koliko voli BIH a ne kao neki koji se stide i reci odakle poticu..Sretno u nastavku karijere da ga povrede zaobiđu.
Arnel925
Ko te jbe Visca može Bosna i bez tebe!
karlhajncbrazzzo
Tako je to kad su komentari ispod teksta bitni u životu. To je stvar psihe.
MethodMan
Dje nece otic kad sam vidio komentare ****li mu sve od zivih do mrtvih, Rashford u finalu europskog fili penal, vdidjali li ga jesu ali da mu je iko mrtve psovo nisam vidio
BogatiDijasporac
Ne, samo su ga vrijedjali na rasnoj osnovi.
Mackintosh
Sve najbolje u daljoj karijeri.
kostro
Cuj prije godinu se cuo sa Dzekom,a cesto se cuju hhhh
BogatiDijasporac
Nije rekao da su se culi prosle godine nego kad su razgovarali prije godinu dana, znaci proslo ljeto, transferi, rekao mu je da dodje u Basaksehir.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.